Epidemiologia żywności i żywienia (cz. 1).
Opis bibliograficzny
Epidemiologia żywności i żywienia (cz. 1). [AUT.] LEON JABŁOŃSKI, ANNA JABŁOŃSKA-CHMIELEWSKA. Alma Mater 2003 R. 13 nr 1 s. 122-127, bibliogr.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Alma Mater 2003 R. 13 nr 1, s. 122-127, bibliogr.
Rok: 2003
Język: polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopiśmie
Typ MNiSW/MEiN: inne
Identyfikatory
BPP ID: (27, 29649) wydawnictwo ciągłe #29649
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 9 lipca 2004 13:31 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 28 maja 2018 22:51 |