Enhancing mint and basil oil composition and antibacterial activity using seaweed extracts.
Opis bibliograficzny
Enhancing mint and basil oil composition and antibacterial activity using seaweed extracts. [AUT. KORESP.] HOSAM O. ELANSARY, [AUT.] KOWIYOU YESSOUFOU, SHADI SHOKRALLA, EMAN A. MAHMOUD, KRYSTYNA SKALICKA-WOŹNIAK. Ind. Crops Prod. 2016 vol. 92 s. 50-56, bibliogr. poz. 71. DOI: 10.1016/j.indcrop.2016.07.048
Szczegóły publikacji
Źródło:
Industrial Crops and Products 2016 vol. 92, s. 50-56, bibliogr. poz. 71.
Rok: 2016
Język: angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopiśmie
Typ MNiSW/MEiN: Praca Oryginalna
Linki zewnętrzne
PBN
60e72e552467f01e93130d55
DOI
10.1016/j.indcrop.2016.07.048
Strona WWW
http://www.sciencedirect.com/science/ar…
Identyfikatory
BPP ID: (27, 83774) wydawnictwo ciągłe #83774
Metryki
40,00
Punkty MNiSW/MEiN
3,181
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 24 listopada 2016 14:14 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 25 czerwca 2022 10:35 |