Effects of dietary calcium content and vitamin D source on skeletal properties in growing turkeys.
Opis bibliograficzny
Effects of dietary calcium content and vitamin D source on skeletal properties in growing turkeys. [AUT.] M. R. TATARA, W[ITOLD] KRUPSKI, M. JANKOWSKI, Z. ZDUŃCZYK, J. JANKOWSKI, T. STUDZIŃSKI. Br. Poult. Sci. 2011 vol. 52 nr 6 s. 718-729, bibliogr. poz. 48.
Szczegóły publikacji
Źródło:
British Poultry Science 2011 vol. 52 nr 6, s. 718-729, bibliogr. poz. 48.
Rok: 2011
Język: angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopiśmie
Typ MNiSW/MEiN: Praca Oryginalna
Identyfikatory
BPP ID: (27, 66726) wydawnictwo ciągłe #66726
Metryki
27,00
Punkty MNiSW/MEiN
1,005
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 20 marca 2012 14:56 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 12 sierpnia 2021 04:30 |