Effect of selected parameters on process efficiency and energy consumption during the extrusion-cooking of corn-rice instant grits.
Opis bibliograficzny
Effect of selected parameters on process efficiency and energy consumption during the extrusion-cooking of corn-rice instant grits. [AUT.] MAGDALENA KRĘCISZ, AGNIESZKA WÓJTOWICZ, ANNA ONISZCZUK. W: 7th International Scientific Symposium : Farm Machinery and Processes Management in Sustainable Agriculture. Gembloux, 25-27 November 2015. [Abstr.] s. 31.
Szczegóły publikacji
Źródło:
7th International Scientific Symposium : Farm Machinery and Processes Management in Sustainable Agriculture. Gembloux, 25-27 November 2015. [Abstr.], s. 31.
Rok: 2015
Język: angielski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Identyfikatory
BPP ID: (29, 82521) wydawnictwo zwarte #82521
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 16 maja 2016 16:00 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 28 maja 2018 23:01 |