Effect of different extraction techniques on quantification of oleanolic and ursolic acid in Lamii albi flos.
Opis bibliograficzny
Effect of different extraction techniques on quantification of oleanolic and ursolic acid in Lamii albi flos. [AUT. KORESP.] MAGDALENA WÓJCIAK-KOSIOR, [AUT.] IRENEUSZ SOWA, RYSZARD KOCJAN, RENATA NOWAK. Ind. Crops Prod. 2013 vol. 44 [brak nr] s. 373-377, bibliogr. poz. 46. DOI: 10.1016/j.indcrop.2012.11.018
Szczegóły publikacji
Źródło:
Industrial Crops and Products 2013 vol. 44 [brak nr], s. 373-377, bibliogr. poz. 46.
Rok: 2013
Język: angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopiśmie
Typ MNiSW/MEiN: Praca Oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Linki zewnętrzne
PBN
60e72fda2467f01e9314cd3f
DOI
10.1016/j.indcrop.2012.11.018
Strona WWW
http://www.sciencedirect.com/science/ar…
Identyfikatory
BPP ID: (27, 69797) wydawnictwo ciągłe #69797
Metryki
40,00
Punkty MNiSW/MEiN
3,208
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 4 stycznia 2013 14:50 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 19 lutego 2024 09:30 |