Effect of collagen glycation on the stability of organic phase in bone tissue.
Opis bibliograficzny
Effect of collagen glycation on the stability of organic phase in bone tissue. [AUT.] H[ANNA] TRĘBACZ, KRZYSZTOF WÓJTOWICZ, W[OJCIECH] DYŚ, T[OMASZ] GIEROBA, E[WA] WLIZŁO. Curr. Top. Biophys. 2010 vol. 33 (suppl. B) s. 60-61, Abstr. of the XIV Conference of Polish Biophysical Society. Łódź, September 28-30, 2010.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Current Topics in Biophysics 2010 vol. 33 (suppl. B), s. 60-61.
Rok: 2010
Język: angielski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.staff.amu.edu.pl/~ctbo/issue…
Identyfikatory
BPP ID: (27, 62865) wydawnictwo ciągłe #62865
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 30 marca 2011 12:48 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 28 maja 2018 22:54 |