Efektywna ekstrakcja oraz badanie właściwości antyoksydacyjnych próbek żywności funkcjonalnej.
Opis bibliograficzny
Efektywna ekstrakcja oraz badanie właściwości antyoksydacyjnych próbek żywności funkcjonalnej. [AUT.] KAMILA KASPRZAK, ANNA ONISZCZUK, MONIKA WAKSMUNDZKA-HAJNOS, KAROL KUPRYANIUK. W: Badania i Rozwój Młodych Naukowców w Polsce 2017 : materiały konferencyjne - wiosna : część czwarta - Lublin. Lublin, 12.05.2017. [Streszcz.] s. 38.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Badania i Rozwój Młodych Naukowców w Polsce 2017 : materiały konferencyjne - wiosna : część czwarta - Lublin. Lublin, 12.05.2017. [Streszcz.], s. 38.
Rok: 2017
Język: polski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji krajowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Identyfikatory
BPP ID: (29, 85179) wydawnictwo zwarte #85179
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 22 maja 2017 11:46 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 28 maja 2018 23:03 |