Dietary intake of specific phenolic compounds and their effect on the antioxidant activity of daily food rations.
Opis bibliograficzny
Dietary intake of specific phenolic compounds and their effect on the antioxidant activity of daily food rations. [AUT. KORESP.] WOJCIECH KOCH, [AUT.] TOMASZ BAJ, WIRGINIA KUKUŁA-KOCH, ZBIGNIEW MARZEC. Open Chem. 2015 vol. 13 nr 1 s. 869-876, bibliogr. poz. 29. DOI: 10.1515/chem-2015-0100
Szczegóły publikacji
Źródło:
Open Chemistry 2015 vol. 13 nr 1, s. 869-876, bibliogr. poz. 29.
Rok: 2015
Język: angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopiśmie
Typ MNiSW/MEiN: Praca Oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Użycie niekomercyjne - Bez utworów zależnych (CC-BY-NC-ND) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Linki zewnętrzne
PBN
60e72fda2467f01e9314ccae
DOI
10.1515/chem-2015-0100
Strona WWW
https://www.degruyter.com/view/journals…
Identyfikatory
BPP ID: (27, 79846) wydawnictwo ciągłe #79846
Metryki
14,00
Punkty MNiSW/MEiN
1,207
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 5 maja 2015 08:07 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 16 listopada 2023 15:42 |