Dieta a mózg, czyli jak zwiększyć efektywność intelektualną.
Opis bibliograficzny
Dieta a mózg, czyli jak zwiększyć efektywność intelektualną. [AUT.] ALEKSANDRA POJNAR, AGNIESZKA LANGE, RENATA KRZYSZYCHA. W: Ogólnopolska Konferencja Studencko-Doktorancka „Styl życia młodych osób”. Lublin, 16.04.2014. Streszcz s. 21-22, bibliogr, [CD-ROM].
Szczegóły publikacji
Źródło:
Ogólnopolska Konferencja Studencko-Doktorancka „Styl życia młodych osób”. Lublin, 16.04.2014. Streszcz, s. 21-22, bibliogr.
Rok: 2014
Język: polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Identyfikatory
BPP ID: (29, 75312) wydawnictwo zwarte #75312
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 23 kwietnia 2014 10:57 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 28 maja 2018 23:02 |