Determination of phenolic acids in raw garlic (Allium sativum L.) and onion (Allium cepa L.) bulbs. (Oznaczanie kwasów fenolowych w świeżych cebulach czosnku (Allium sativum L.) i białej cebuli (Allium cepa L.).)
Opis bibliograficzny
Determination of phenolic acids in raw garlic (Allium sativum L.) and onion (Allium cepa L.) bulbs. (Oznaczanie kwasów fenolowych w świeżych cebulach czosnku (Allium sativum L.) i białej cebuli (Allium cepa L.).). [AUT.] MARTA DROZD, MARCIN THOMAS, RENATA NOWAK. Ann. UMCS Sect. DDD 2011 vol. 24 nr 1 s. 121-127, bibliogr. poz. 21, streszcz.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska, Sectio DDD: Pharmacia 2011 vol. 24 nr 1, s. 121-127, bibliogr. poz. 21, streszcz.
Rok: 2011
Język: angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopiśmie
Typ MNiSW/MEiN: Praca Oryginalna
Identyfikatory
BPP ID: (27, 64577) wydawnictwo ciągłe #64577
Metryki
9,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 1 września 2011 15:16 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 28 maja 2018 22:59 |