Determination of caffeic acid in root and rhizome of Black cohosh (Cimicifuga racemosa (L.) Nutt.
Opis bibliograficzny
Determination of caffeic acid in root and rhizome of Black cohosh (Cimicifuga racemosa (L.) Nutt. [AUT.] KAROLINA ZAPAŁA, GRAŻYNA SZYMCZAK, [AUT. KORESP.] MAGDALENA WÓJCIAK-KOSIOR. Curr. Iss. Pharm. Med. Sci. 2014 vol. 27 nr 2 s. 108-110, bibliogr. DOI: 10.2478/cipms-2014-0025
Szczegóły publikacji
Źródło:
Current Issues in Pharmacy and Medical Sciences 2014 vol. 27 nr 2, s. 108-110, bibliogr.
Rok: 2014
Język: angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopiśmie
Typ MNiSW/MEiN: Praca Oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Użycie niekomercyjne - Bez utworów zależnych (CC-BY-NC-ND) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Linki zewnętrzne
PBN
60e72bea2467f01e931092ac
DOI
10.2478/cipms-2014-0025
PubMed
15971118
Strona WWW
https://sciendo.com/pl/article/10.2478/…
Identyfikatory
BPP ID: (27, 77249) wydawnictwo ciągłe #77249
Metryki
7,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 30 września 2014 10:25 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 7 grudnia 2023 17:03 |