Czerwone i przetworzone mięso jako czynniki ryzyka rozwoju raka jelita grubego.
Opis bibliograficzny
Czerwone i przetworzone mięso jako czynniki ryzyka rozwoju raka jelita grubego. [AUT.] SABINA JÓŹWIAK, ADAM JAKUBAS, JAKUB JAGIEŁŁO. W: Zachowania prozdrowotne 2023 : monografia [online]. Red. Alicja Petniak Lublin 2023, Wydawnictwo POLIHYMNIA Sp. z o.o, s. 409-416, bibliogr, [przeglądany 26 września 2023]. Dostępny w: https://ebookipolihymnia.pl/pl/nowosci-wydawnicze/1660-red-dr-n-med-alicja-petniak-zachowania-prozdrowotne-2023.html, 978-83-7847-867-6.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Zobacz wydawnictwo nadrzędne Zachowania prozdrowotne 2023 : monografia [online]. Red. Alicja Petniak, s. 409-416, bibliogr.
Wydawca:
Wydawnictwo POLIHYMNIA Sp. z o.o. (alias dla Wydawnictwo Muzyczne POLIHYMNIA Sp. z o.o.)
Rok: 2023
Język: polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: Praca Przeglądowa
Linki zewnętrzne
Strona WWW
https://ebookipolihymnia.pl/pl/nowosci-…
Identyfikatory
ISBN: 978-83-7847-867-6
BPP ID: (29, 97545) wydawnictwo zwarte #97545
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 26 września 2023 08:32 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 26 września 2023 08:32 |