Cosmetic cream from lipid fraction of Juglans regia and its properties. (Otrzymywanie i właściwości kremu kosmetycznego z frakcji lipidowej otrzymanej z nasion orzecha włoskiego.)
Opis bibliograficzny
Cosmetic cream from lipid fraction of Juglans regia and its properties. (Otrzymywanie i właściwości kremu kosmetycznego z frakcji lipidowej otrzymanej z nasion orzecha włoskiego.). [AUT.] WIKTOR CZARNECKI, KATARZYNA GIERUCKA. Ann. UMCS Sect. DDD 2007 vol. 20 nr 2 s. 25-32, bibliogr. poz. 24, streszcz.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska, Sectio DDD: Pharmacia 2007 vol. 20 nr 2, s. 25-32, bibliogr. poz. 24, streszcz.
Rok: 2007
Język: angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopiśmie
Typ MNiSW/MEiN: Praca Oryginalna
Identyfikatory
BPP ID: (27, 48498) wydawnictwo ciągłe #48498
Metryki
4,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 3 kwietnia 2008 15:00 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 28 maja 2018 22:51 |