Comparative study on volatile components of Zingiber officinale and its food products.
Opis bibliograficzny
Comparative study on volatile components of Zingiber officinale and its food products. [AUT.] WIRGINIA KUKUŁA-KOCH, AGNIESZKA LUDWICZUK, AKEMI UMEYAMA, FUMIHIRO NAGASHIMA, YOSHINORI ASAKAWA. W: 57th Symposium on the Chemistry of Terpenes, Essential Oils and Aromatics (57TEAC). Saitama, October 5-7, 2013. Abstr s. 220-222, bibliogr.
Szczegóły publikacji
Źródło:
57th Symposium on the Chemistry of Terpenes, Essential Oils and Aromatics (57TEAC). Saitama, October 5-7, 2013. Abstr, s. 220-222, bibliogr.
Rok: 2013
Język: angielski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Identyfikatory
BPP ID: (29, 73854) wydawnictwo zwarte #73854
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 9 grudnia 2013 14:11 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 28 maja 2018 23:01 |