Cold plasma and sumac: a chemical approach to improving microbial stability and bioactive profile in smoothies.
Opis bibliograficzny
Cold plasma and sumac: a chemical approach to improving microbial stability and bioactive profile in smoothies. [AUT.] AGNIESZKA STAREK-WÓJCICKA, ELŻBIETA GRZĄDKA, KATARZYNA GOŁĘBIOWSKA, [AUT. KORESP.] AGNIESZKA SAGAN, [AUT.] MARTA KRAJEWSKA, PIOTR TEREBUN, DAWID ZARZECZNY, MICHAŁ KWIATKOWSKI, BARBARA BUDZYŃSKA, MONIKA RUDKOWSKA, JOANNA PAWŁAT. Food Chem. [online] 2026 vol. 498 pt. 2 [art. nr] 147109, s. 1-11, bibliogr. poz. 66, [przeglądany 2 grudnia 2025]. Dostępny w: https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0308814625043614. DOI: 10.1016/j.foodchem.2025.147109
Szczegóły publikacji
Źródło:
Food Chemistry [online] 2026 vol. 498 pt. 2, [art. nr] 147109, s. 1-11, bibliogr. poz. 66.
Rok: 2026
Język: angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopiśmie
Typ MNiSW/MEiN: Praca Oryginalna
Linki zewnętrzne
DOI
10.1016/j.foodchem.2025.147109
Strona WWW
https://www.sciencedirect.com/science/a…
Identyfikatory
ISSN: 0308-8146
BPP ID: (27, 103722) wydawnictwo ciągłe #103722
Metryki
200,00
Punkty MNiSW/MEiN
9,800
Impact Factor
Q1
SCOPUS
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Zewnętrzna baza danych: | • Scopus |
|---|---|
| Rekord utworzony: | 2 grudnia 2025 07:48 |
| Ostatnia aktualizacja: | 3 grudnia 2025 12:07 |