Coffee with cinnamon - impact of phytochemicals interactions on antioxidant and anti-inflammatory in vitro activity.
Opis bibliograficzny
Coffee with cinnamon - impact of phytochemicals interactions on antioxidant and anti-inflammatory in vitro activity. [AUT. KORESP.] AGATA DURAK, [AUT.] URSZULA GAWLIK-DZIKI, ŁUKASZ PECIO. Food Chem. 2014 vol. 162 s. 81-88, bibliogr. poz. 32. DOI: 10.1016/j.foodchem.2014.03.132
Szczegóły publikacji
Źródło:
Food Chemistry 2014 vol. 162, s. 81-88, bibliogr. poz. 32.
Rok: 2014
Język: angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopiśmie
Typ MNiSW/MEiN: Praca Oryginalna
Linki zewnętrzne
DOI
10.1016/j.foodchem.2014.03.132
Strona WWW
https://www.sciencedirect.com/science/a…
Identyfikatory
BPP ID: (27, 98246) wydawnictwo ciągłe #98246
Metryki
40,00
Punkty MNiSW/MEiN
3,259
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Zewnętrzna baza danych: | • Scopus • Web of Science |
|---|---|
| Rekord utworzony: | 17 czerwca 2023 10:11 |
| Ostatnia aktualizacja: | 17 czerwca 2023 10:11 |