Chrom i nikiel w żywności i dietach. (Chromium and nickel in foods and diets.)
Opis bibliograficzny
Chrom i nikiel w żywności i dietach. (Chromium and nickel in foods and diets.). [AUT.] ZBIGNIEW MARZEC, WOJCIECH KOCH, AGNIESZKA MARZEC. W: X Konferencja Naukowa Katedry i Zakładu Higieny "Środowiskowe źródła zagrożeń zdrowotnych". Nałęczów, 5-7 czerwca 2014. [Streszcz.] [b. pag.], [CD-ROM] [Tekst równol. w jęz. ang.].
Szczegóły publikacji
Źródło:
X Konferencja Naukowa Katedry i Zakładu Higieny "Środowiskowe źródła zagrożeń zdrowotnych". Nałęczów, 5-7 czerwca 2014. [Streszcz.], [b. pag.]
Rok: 2014
Język: polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Identyfikatory
BPP ID: (29, 76511) wydawnictwo zwarte #76511
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 29 lipca 2014 11:09 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 28 maja 2018 23:07 |