Chemical compositions and antibacterial activity of extracts obtained from the inflorescences of Cirsium canum (L.) all.
Opis bibliograficzny
Chemical compositions and antibacterial activity of extracts obtained from the inflorescences of Cirsium canum (L.) all. [AUT.] MAŁGORZATA KOZYRA, ANNA BIERNASIUK, ANNA MALM, MARCIN CHOWANIEC. Nat. Prod. Res. 2015 vol. 29 nr 21 s. 2059-2063, bibliogr. DOI: 10.1080/14786419.2015.1030341
Szczegóły publikacji
Źródło:
Natural Product Research 2015 vol. 29 nr 21, s. 2059-2063, bibliogr.
Rok: 2015
Język: angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopiśmie
Typ MNiSW/MEiN: Praca Oryginalna
Linki zewnętrzne
PBN
60e72fda2467f01e9314ccaf
DOI
10.1080/14786419.2015.1030341
PubMed
25855328
Identyfikatory
BPP ID: (27, 79646) wydawnictwo ciągłe #79646
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
1,057
Impact Factor
14
Cytowania
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 17 kwietnia 2015 16:37 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 30 października 2023 02:28 |