Causes, symptoms and prevention of food allergy.
Opis bibliograficzny
Causes, symptoms and prevention of food allergy. [AUT. KORESP.] WIOLETTA A. ŻUKIEWICZ-SOBCZAK, [AUT.] PAULA WRÓBLEWSKA, PIOTR ADAMCZUK, PRZEMYSŁAW KOPCZYŃSKI. Post. Dermatol. Alergol. 2013 vol. 30 nr 2 s. 113-116, bibliogr. poz. 32. DOI: 10.5114/pdia.2013.34162
Szczegóły publikacji
Źródło:
Postępy Dermatologii i Alergologii 2013 vol. 30 nr 2, s. 113-116, bibliogr. poz. 32.
Rok: 2013
Język: angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopiśmie
Typ MNiSW/MEiN: Praca Przeglądowa
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Użycie niekomercyjne - Na tych samych warunkach (CC-BY-NC-SA) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Linki zewnętrzne
PBN
5e7147f546e0fb0001c80390
DOI
10.5114/pdia.2013.34162
Strona WWW
https://www.termedia.pl/Review-paper-Ca…
Identyfikatory
BPP ID: (27, 87007) wydawnictwo ciągłe #87007
Metryki
15,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 23 kwietnia 2018 14:52 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 22 maja 2023 15:39 |