Broccoli sprouts as an underrated functional food: a rich source of bioactive compounds with prominent anticancer properties.
Opis bibliograficzny
Broccoli sprouts as an underrated functional food: a rich source of bioactive compounds with prominent anticancer properties. [AUT.] KAMILA SMALA, JULIA GŁOWACZ, MICHAŁ POPIEL, DOMINIK STANIBUŁA, KAMIL DZIEKOŃSKI, JAKUB RYBOWSKI, MAKSYMILIAN WIŚNIOWSKI, KLAUDIA KULIG. Qual. Sport [online] 2025 vol. 42 [art. nr] 60074, s. 1-16, bibliogr. poz. 27, [przeglądany 20 sierpnia 2025]. Dostępny w: https://apcz.umk.pl/QS/article/view/60074. DOI: 10.12775/QS.2025.42.60074
Szczegóły publikacji
Źródło:
Quality in Sport [online] 2025 vol. 42, [art. nr] 60074, s. 1-16, bibliogr. poz. 27.
Rok: 2025
Język: angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopiśmie
Typ MNiSW/MEiN: Praca Przeglądowa
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Użycie niekomercyjne - Na tych samych warunkach (CC-BY-NC-SA) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Linki zewnętrzne
DOI
10.12775/QS.2025.42.60074
Strona WWW
https://apcz.umk.pl/QS/article/view/600…
Identyfikatory
BPP ID: (27, 103088) wydawnictwo ciągłe #103088
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 20 sierpnia 2025 08:40 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 20 sierpnia 2025 09:41 |