Biological properties of melanoidins: a review.
Opis bibliograficzny
Biological properties of melanoidins: a review. [AUT. KORESP.] E[WA] LANGNER, [AUT.] W. RZESKI. Int. J. Food Prop. 2014 vol. 17 nr 2 s. 344-353, bibliogr. poz. 74. DOI: 10.1080/10942912.2011.631253
Szczegóły publikacji
Źródło:
International Journal of Food Properties 2014 vol. 17 nr 2, s. 344-353, bibliogr. poz. 74.
Rok: 2014
Język: angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopiśmie
Typ MNiSW/MEiN: Praca Przeglądowa
Linki zewnętrzne
DOI
10.1080/10942912.2011.631253
Strona WWW
https://www.tandfonline.com/doi/full/10…
Identyfikatory
BPP ID: (27, 73723) wydawnictwo ciągłe #73723
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,915
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 27 listopada 2013 11:00 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 4 grudnia 2023 10:33 |