Biofortification of soy (Glycine max (L.) Merr.) with strontium ions.
Opis bibliograficzny
Biofortification of soy (Glycine max (L.) Merr.) with strontium ions. [AUT. KORESP.] IRENEUSZ SOWA, [AUT.] MAGDALENA WÓJCIAK-KOSIOR, MACIEJ STRZEMSKI, SŁAWOMIR DRESLER, WOJCIECH SZWERC, TOMASZ BLICHARSKI, GRAŻYNA SZYMCZAK, RYSZARD KOCJAN. J. Agric. Food Chem. 2014 vol. 62 nr 23 s. 5248-5252, bibliogr. poz. 36. DOI: 10.1021/jf501257r
Szczegóły publikacji
Źródło:
Journal of Agricultural and Food Chemistry 2014 vol. 62 nr 23, s. 5248-5252, bibliogr. poz. 36.
Rok: 2014
Język: angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopiśmie
Typ MNiSW/MEiN: Praca Oryginalna
Linki zewnętrzne
PBN
60e722052467f01e930568da
DOI
10.1021/jf501257r
PubMed
24835388
Strona WWW
http://pubs.acs.org/doi/ipdf/10.1021/jf…
Identyfikatory
BPP ID: (27, 76315) wydawnictwo ciągłe #76315
Metryki
45,00
Punkty MNiSW/MEiN
2,912
Impact Factor
31
Cytowania
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 17 lipca 2014 11:47 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 4 grudnia 2023 10:40 |