Bioactivity-guided isolation of antimicrobial coumarins from Heracleum mantegazzianum Sommier & Levier (Apiaceae) fruits by high-performance counter-current chromatography.
Opis bibliograficzny
Bioactivity-guided isolation of antimicrobial coumarins from Heracleum mantegazzianum Sommier & Levier (Apiaceae) fruits by high-performance counter-current chromatography. [AUT.] MAGDALENA WALASEK, AGNIESZKA GRZEGORCZYK, ANNA MALM, [AUT. KORESP.] KRYSTYNA SKALICKA-WOŹNIAK. Food Chem. 2015 vol. 186 s. 133-138, bibliogr. poz. 31. DOI: 10.1016/j.foodchem.2015.02.011
Szczegóły publikacji
Źródło:
Food Chemistry 2015 vol. 186, s. 133-138, bibliogr. poz. 31.
Rok: 2015
Język: angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopiśmie
Typ MNiSW/MEiN: Praca Oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Linki zewnętrzne
PBN
60e72fda2467f01e9314ccb9
DOI
10.1016/j.foodchem.2015.02.011
Strona WWW
http://www.sciencedirect.com/science/ar…
Identyfikatory
BPP ID: (27, 79041) wydawnictwo ciągłe #79041
Metryki
40,00
Punkty MNiSW/MEiN
4,052
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 27 lutego 2015 13:27 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 4 lipca 2024 11:32 |