Badanie wpływu produktów spożywczych na biodostępność cynku, magnezu wapnia i żelaza z suplementów diety i produktów leczniczych z wykorzystaniem enzymatycznego modelu trawienia in vitro : praca doktorska.
Opis bibliograficzny
Badanie wpływu produktów spożywczych na biodostępność cynku, magnezu wapnia i żelaza z suplementów diety i produktów leczniczych z wykorzystaniem enzymatycznego modelu trawienia in vitro : praca doktorska. [AUT.] SZALAST-PIETRZAK AGNIESZKA. Lublin 2018, Uniwersytet Medyczny w Lublinie, ss. 208, bibliogr. poz. 259, sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
ss. 208, bibliogr. poz. 259, sum.
Wydawca:
Uniwersytet Medyczny w Lublinie
Rok: 2018
Język: polski
Charakter formalny: Praca doktorska
Typ MNiSW/MEiN: Praca Oryginalna
Identyfikatory
BPP ID: (35, 80332) praca doktorska #80332
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 6 czerwca 2018 14:57 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 11 maja 2020 10:45 |