Badania zawartości niektórych pierwiastków śladowych w produktach spożywczych krajowego pochodzenia. Cz. 4. Zawartość chromu, niklu i selenu w warzywach i owocach. (Study on some trace elements content in home food products. P. 4. Chromium, nickel, and selenium content in vegetables and fruits.)
Opis bibliograficzny
Badania zawartości niektórych pierwiastków śladowych w produktach spożywczych krajowego pochodzenia. Cz. 4. Zawartość chromu, niklu i selenu w warzywach i owocach. (Study on some trace elements content in home food products. P. 4. Chromium, nickel, and selenium content in vegetables and fruits.). [AUT.] ZBIGNIEW MARZEC, ROMUALD BULIŃSKI. Bromat. Chem. Toksykol. 1984 t. 17 nr 1 s. 91-94, bibliogr. rez. sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Bromatologia i Chemia Toksykologiczna 1984 t. 17 nr 1, s. 91-94, bibliogr. rez. sum.
Rok: 1984
Język: polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopiśmie
Typ MNiSW/MEiN: Praca Oryginalna
Identyfikatory
BPP ID: (27, 84254) wydawnictwo ciągłe #84254
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
3,00
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 18 lutego 2017 10:57 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 30 maja 2021 12:01 |