Badania zawartości niektórych pierwiastków śladowych w produktach spożywczych krajowego pochodzenia. Cz. 20. Zawartość ołowiu, kadmu, chromu, cynku, manganu, miedzi, niklu i żelaza w miodach pitnych. (Studies on some trace elements content in home food products. P. 20: Lead, cadmium, chromium, zinc, manganese, copper, nickel and iron content in meads.)
Opis bibliograficzny
Badania zawartości niektórych pierwiastków śladowych w produktach spożywczych krajowego pochodzenia. Cz. 20. Zawartość ołowiu, kadmu, chromu, cynku, manganu, miedzi, niklu i żelaza w miodach pitnych. (Studies on some trace elements content in home food products. P. 20: Lead, cadmium, chromium, zinc, manganese, copper, nickel and iron content in meads.). [AUT.] ROMUALD BULIŃSKI, LUCYNA WYSZOGRODZKA-KOMA, ZBIGNIEW MARZEC. Bromat. Chem. Toksykol. 1995 t. 28 nr 3 s. 259-263, sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Bromatologia i Chemia Toksykologiczna 1995 t. 28 nr 3, s. 259-263, sum.
Rok: 1995
Język: polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopiśmie
Typ MNiSW/MEiN: Praca Oryginalna
Identyfikatory
BPP ID: (27, 1353) wydawnictwo ciągłe #1353
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
3,00
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 5 sierpnia 1999 11:09 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 30 maja 2021 10:44 |