Badania zawartości niektórych pierwiastków śladowych w produktach spożywczych krajowego pochodzenia. Cz. 18. Zawartość ołowiu, kadmu, niklu, cynku, miedzi i chromu w niektórych mrożonych rybach słodkowodnych i morskich. (Studies on some trace elements content in home food products. Part 18: Lead, cadmium, nickel, zinc, copper and chromium content in some chilled fresh-water and sea fish.)
Opis bibliograficzny
Badania zawartości niektórych pierwiastków śladowych w produktach spożywczych krajowego pochodzenia. Cz. 18. Zawartość ołowiu, kadmu, niklu, cynku, miedzi i chromu w niektórych mrożonych rybach słodkowodnych i morskich. (Studies on some trace elements content in home food products. Part 18: Lead, cadmium, nickel, zinc, copper and chromium content in some chilled fresh-water and sea fish.). [AUT.] AGNIESZKA MICHALAK, ROMUALD BULIŃSKI. Bromat. Chem. Toksykol. 1995 t. 28 nr 1 s. 33-38, bibliogr. poz. 29, sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Bromatologia i Chemia Toksykologiczna 1995 t. 28 nr 1, s. 33-38, bibliogr. poz. 29, sum.
Rok: 1995
Język: polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopiśmie
Typ MNiSW/MEiN: inne
Identyfikatory
BPP ID: (27, 1348) wydawnictwo ciągłe #1348
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 3 sierpnia 1999 08:47 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 28 maja 2018 22:59 |