Badania zawartości niektórych pierwiastków śladowych w produktach spożywczych krajowego pochodzenia. Cz. 12. Ocena skażeń szkodliwymi metalami krajowego pieczywa.
Opis bibliograficzny
Badania zawartości niektórych pierwiastków śladowych w produktach spożywczych krajowego pochodzenia. Cz. 12. Ocena skażeń szkodliwymi metalami krajowego pieczywa. [AUT.] L[UCYNA] WYSZOGRODZKA, ROMUALD BULIŃSKI, ANDRZEJ KOT, JADWIGA BŁONIARZ, AGNIESZKA MICHALAK. Bromat. Chem. Toksykol. 1992 t. 25 nr 2 s. 193-196, bibliogr. sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Bromatologia i Chemia Toksykologiczna 1992 t. 25 nr 2, s. 193-196, bibliogr. sum.
Rok: 1992
Język: polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopiśmie
Typ MNiSW/MEiN: Praca Oryginalna
Identyfikatory
BPP ID: (27, 19611) wydawnictwo ciągłe #19611
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
3,00
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 8 sierpnia 2002 15:44 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 28 maja 2018 22:59 |