Badania zawartości niektórych pierwiastków śladowych w produktach spożywczych krajowego pochodzenia. Cz. 1. Zawartość selenu w zbożach oraz grochu i fasoli. (Studies on the content of some trace elements in home food products. P. 1. Selenium content in the corn, pea, and bean.)
Opis bibliograficzny
Badania zawartości niektórych pierwiastków śladowych w produktach spożywczych krajowego pochodzenia. Cz. 1. Zawartość selenu w zbożach oraz grochu i fasoli. (Studies on the content of some trace elements in home food products. P. 1. Selenium content in the corn, pea, and bean.). [AUT.] ROMUALD BULIŃSKI, ZBIGNIEW MARZEC. Bromat. Chem. Toksykol. 1981 t. 14 nr 2 s. 125-127, bibliogr. rez. sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Bromatologia i Chemia Toksykologiczna 1981 t. 14 nr 2, s. 125-127, bibliogr. rez. sum.
Rok: 1981
Język: polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopiśmie
Typ MNiSW/MEiN: Praca Oryginalna
Identyfikatory
BPP ID: (27, 84251) wydawnictwo ciągłe #84251
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
3,00
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 18 lutego 2017 10:36 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 30 maja 2021 12:45 |