Badania zawartości błonnika pokarmowego w krajowych produktach spożywczych. Cz. 2. Zawartość błonnika pokarmowego w kaszach i ryżu, płatkach zbożowych, makaronach, pieczywie trwałym oraz w niektórych odżywkach dla dzieci. (Studies on the content of dietary fibre in Polish food products. P. 2. Dietary fibre in groats, rice, cereal flakes spaghetti, bread and rolls and certain formulas for children.)
Opis bibliograficzny
Badania zawartości błonnika pokarmowego w krajowych produktach spożywczych. Cz. 2. Zawartość błonnika pokarmowego w kaszach i ryżu, płatkach zbożowych, makaronach, pieczywie trwałym oraz w niektórych odżywkach dla dzieci. (Studies on the content of dietary fibre in Polish food products. P. 2. Dietary fibre in groats, rice, cereal flakes spaghetti, bread and rolls and certain formulas for children.). [AUT.] ROMUALD BULIŃSKI, JADWIGA BŁONIARZ, ANDRZEJ KOT, ELŻBIETA SZYDŁOWSKA, LUCYNA WYSZOGRODZKA. Rocz. Państ. Zakł. Hig. 1986 t. 37 nr 1 s. 48-53, bibliogr. rez. sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny 1986 t. 37 nr 1, s. 48-53, bibliogr. rez. sum.
Rok: 1986
Język: polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopiśmie
Typ MNiSW/MEiN: Praca Oryginalna
Identyfikatory
BPP ID: (27, 56760) wydawnictwo ciągłe #56760
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
4,00
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 8 grudnia 2009 13:58 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 28 maja 2018 22:59 |