Menu
Naciśnij / aby szukać

Jak wyszukiwać?

  • 1 Wyszukiwanie od początku wyrazu: Wyraz preane znajdzie "preanestetyczny", ale anestetyczny nie znajdzie tego słowa (wyszukiwanie patrzy tylko na początek wyrazów)
  • - Wykluczanie słów (znak minus): Poprzedzenie wyrazu znakiem - znajdzie wszystkie tytuły NIE zawierające danego słowa, np. -onkologia znajdzie prace bez słowa "onkologia"
  • " Wyszukiwanie całych fraz (cudzysłów): Cudzysłów powoduje szukanie całych ciągów znaków w tej samej kolejności. Np. "Uniwersytet Medyczny" wyszuka tylko prace z dokładnie tą nazwą, podczas gdy wpisanie bez cudzysłowu może znaleźć "Medyczny Uniwersytet"
  • Nawigacja klawiaturą: Użyj / aby otworzyć wyszukiwanie, strzałek do nawigacji po wynikach, ENTER aby przejść do wybranej pozycji, lub ESC aby zamknąć okno

Antioxidat potential and content of selected phenolic acids in functional foods with the addition of goji berries.

Opis bibliograficzny

Antioxidat potential and content of selected phenolic acids in functional foods with the addition of goji berries. [AUT.] KAMILA KASPRZAK-DROZD*, ANNA KRAJEWSKA, ANNA ONISZCZUK. W: National Scientific Conference „1st Summer Scientific On-line School”. Łódź, August 08, 2020 [online]. Abstr s. 84, [przeglądany 14 września 2020]. Dostępny w: http://promovendi.pl/wp-content/uploads/2020/08/The-Book-of-Abstracts-National-Scientific-Conference-1st-Summer-Scientific-On-line-School-ISBN-978-83-957816-2-9.pdf, 978-83-957816-2-9.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
National Scientific Conference „1st Summer Scientific On-line School”. Łódź, August 08, 2020 [online]. Abstr, s. 84.
Rok: 2020
Język: angielski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne

Identyfikatory

ISBN: 978-83-957816-2-9
BPP ID: (29, 92138) wydawnictwo zwarte #92138

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:14 września 2020 17:33
Ostatnia aktualizacja:14 września 2020 17:33

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się