Antioxidant properties of three species from Crassulaceae family.
Opis bibliograficzny
Antioxidant properties of three species from Crassulaceae family. [AUT.] K[ATARZYNA] SZEWCZYK, H[ELENA] D. SMOLARZ, U. GAWLIK-DZIKI. Int. J. Pharm. Pharm. Sci. 2012 vol. 4 suppl. 3 s. 107-108, bibliogr.
Szczegóły publikacji
Źródło:
International Journal of Pharmacy and Pharmaceutical Sciences 2012 vol. 4 suppl. 3, s. 107-108, bibliogr.
Rok: 2012
Język: angielski
Charakter formalny: Publikacja w suplemencie
Typ MNiSW/MEiN: Praca Oryginalna
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.ijppsjournal.com/Vol4Suppl3/…
Identyfikatory
BPP ID: (27, 68216) wydawnictwo ciągłe #68216
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 18 lipca 2012 12:30 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 19 czerwca 2023 12:46 |