Antioxidant capacity of selected wines.
Opis bibliograficzny
Antioxidant capacity of selected wines. [AUT.] ANNA JAMROZ, JERZY BEŁTOWSKI. Med. Sci. Monit. 2001 vol. 7 nr 6 s. 1198-1202, bibliogr.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Medical Science Monitor 2001 vol. 7 nr 6, s. 1198-1202, bibliogr.
Rok: 2001
Język: angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopiśmie
Typ MNiSW/MEiN: Praca Oryginalna
Identyfikatory
BPP ID: (27, 16320) wydawnictwo ciągłe #16320
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 5 lutego 2002 19:03 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 28 maja 2018 22:50 |