Antioxidant activity and phenolic contents of some Polish wild mushroom extracts.
Opis bibliograficzny
Antioxidant activity and phenolic contents of some Polish wild mushroom extracts. [AUT.] MARTA DROZD, RENATA NOWAK. W: 2nd FCUB ERA Workshop : Food Chemistry and Biotechnology. Belgrade, 18th and 19th October 2011 s. 38.
Szczegóły publikacji
Źródło:
2nd FCUB ERA Workshop : Food Chemistry and Biotechnology. Belgrade, 18th and 19th October 2011, s. 38.
Rok: 2011
Język: angielski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Identyfikatory
BPP ID: (29, 65229) wydawnictwo zwarte #65229
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 24 października 2011 11:09 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 28 maja 2018 23:05 |