Analysis of the composition and antioxidant properties of selected Thymus vulgaris L. essential oils commercially available on the Polish market.
Opis bibliograficzny
Analysis of the composition and antioxidant properties of selected Thymus vulgaris L. essential oils commercially available on the Polish market. [AUT.] DIANA PIETRZAK, KAMILA KASPEREK, KRYSTIAN SIUDAJ, TOMASZ BAJ. W: 5th International Symposium on Phytochemicals in Medicine and Food (5 ISMPF). Nanchang, August 25-September 01, 2021 [online]. Abstr s. 414, bibliogr, [przeglądany 6 października 2021]. Dostępny w: https://529324562.wixsite.com/5-ispmf.
Szczegóły publikacji
Źródło:
5th International Symposium on Phytochemicals in Medicine and Food (5 ISMPF). Nanchang, August 25-September 01, 2021 [online]. Abstr, s. 414, bibliogr.
Rok: 2021
Język: angielski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Open Access
Tryb dostępu: inne Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Linki zewnętrzne
Strona WWW
https://529324562.wixsite.com/5-ispmf
Identyfikatory
BPP ID: (29, 94122) wydawnictwo zwarte #94122
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 6 października 2021 14:44 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 6 października 2021 14:44 |