Analiza spożycia produktów typu „fast food” przez młodzież licealną. (Selected health-related behaviours amongst secondary school students.)
Opis bibliograficzny
Analiza spożycia produktów typu „fast food” przez młodzież licealną. (Selected health-related behaviours amongst secondary school students.). [AUT.] AGNIESZKA MARZEC, KAMILA SZYMAŃSKA, MICHAŁ SKRZYPEK, KAROLINA GORAL. W: Środowisko a zdrowie. Red. Andrzej Borzęcki Lublin 2017, Norbertinum Wydawnictwo - Drukarnia - Księgarnia spółka z o.o, s. 289-303, bibliogr. poz. 61, sum, 978-83-7222-623-5.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Zobacz wydawnictwo nadrzędne Środowisko a zdrowie. Red. Andrzej Borzęcki, s. 289-303, bibliogr. poz. 61, sum.
Wydawca:
Norbertinum Wydawnictwo - Drukarnia - Księgarnia spółka z o.o.
Rok: 2017
Język: polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: Praca Oryginalna
Linki zewnętrzne
PBN
5ebff58dad49b31ccec256c5
Identyfikatory
ISBN: 978-83-7222-623-5
BPP ID: (29, 85886) wydawnictwo zwarte #85886
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Liczba arkuszy wydawniczych: | 1.28 |
|---|---|
| Rekord utworzony: | 19 września 2017 09:25 |
| Ostatnia aktualizacja: | 20 stycznia 2021 17:46 |
Punkty i sloty autorów
| Autor | Dyscyplina | PkD / PkDAut | Slot |
|---|---|---|---|
| Skrzypek Michał, dr hab. n. hum. | nauki o zdrowiu | 10,0000 | 0,5000 |
Punkty i sloty dyscyplin
| Dyscyplina | PkD / PkDAut | Slot |
|---|---|---|
| nauki o zdrowiu | 10,0000 | 0,5000 |