Analiza miodów pitnych metodą GC-MS z zastosowaniem ekstrakcji do fazy stałej (SPE).
Opis bibliograficzny
Analiza miodów pitnych metodą GC-MS z zastosowaniem ekstrakcji do fazy stałej (SPE). [AUT.] ROBERT SKIBIŃSKI, RAFAŁ PIETRAŚ. W: Materiały III Ogólnopolskiego Sympozjum "Nowoczesne techniki badawcze w ocenie jakości produktów leczniczych". Lublin, 20-21 września 2012. [Streszcz.] s. 154.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Materiały III Ogólnopolskiego Sympozjum "Nowoczesne techniki badawcze w ocenie jakości produktów leczniczych". Lublin, 20-21 września 2012. [Streszcz.], s. 154.
Rok: 2012
Język: polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Identyfikatory
BPP ID: (29, 68812) wydawnictwo zwarte #68812
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 2 października 2012 17:40 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 28 maja 2018 23:06 |