An exceptionally high content of kynurenic acid in chestnut honey and flowers of chestnut tree.
Opis bibliograficzny
An exceptionally high content of kynurenic acid in chestnut honey and flowers of chestnut tree. [AUT.] MICHAŁ P. TURSKI, STANISŁAW CHWIL, MONIKA TURSKA, MIROSLAWA CHWIL, TOMASZ KOCKI, GRAŻYNA RAJTAR, [AUT. KORESP.] JOLANTA PARADA-TURSKA. J. Food Compos. Anal. 2016 vol. 48 s. 67-72, bibliogr. poz. 52. DOI: 10.1016/j.jfca.2016.02.003
Szczegóły publikacji
Źródło:
Journal of Food Composition and Analysis 2016 vol. 48, s. 67-72, bibliogr. poz. 52.
Rok: 2016
Język: angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopiśmie
Typ MNiSW/MEiN: Praca Oryginalna
Linki zewnętrzne
PBN
60e72e552467f01e93130d96
DOI
10.1016/j.jfca.2016.02.003
Strona WWW
http://www.sciencedirect.com/science/ar…
Identyfikatory
BPP ID: (27, 83143) wydawnictwo ciągłe #83143
Metryki
35,00
Punkty MNiSW/MEiN
2,752
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 2 września 2016 10:50 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 25 czerwca 2022 12:43 |