Aminy biogenne w serach podpuszczkowych dojrzewających jako zagrożenie zdrowia konsumentów. (Biogenic amines in rennet ripening cheeses as a health risk to consumers.)
Opis bibliograficzny
Aminy biogenne w serach podpuszczkowych dojrzewających jako zagrożenie zdrowia konsumentów. (Biogenic amines in rennet ripening cheeses as a health risk to consumers.). [AUT.] ANNA MADEJSKA, MIROSŁAW MICHALSKI, [AUT. KORESP.] JACEK OSEK. Med. Wet. 2017 vol. 73 nr 4 s. 214-219, bibliogr. poz. 47, sum. DOI: 10.21521/mw.5681
Szczegóły publikacji
Źródło:
Medycyna Weterynaryjna 2017 vol. 73 nr 4, s. 214-219, bibliogr. poz. 47, sum.
Rok: 2017
Język: polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopiśmie
Typ MNiSW/MEiN: Praca Przeglądowa
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Na Tych Samych Warunkach (CC-BY-SA) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Linki zewnętrzne
PBN
5ec00fdcad49b31ccee07d9f
DOI
10.21521/mw.5681
Strona WWW
http://www.medycynawet.edu.pl/images/st…
Identyfikatory
BPP ID: (27, 85253) wydawnictwo ciągłe #85253
Metryki
15,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,197
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Zewnętrzna baza danych: | • Scopus • Web of Science |
|---|---|
| Rekord utworzony: | 4 sierpnia 2017 09:22 |
| Ostatnia aktualizacja: | 1 czerwca 2022 14:51 |