The impact of various technological parameters and a place of origin of Nigella sativa. L seeds on the thymoquinone content in black cumin oil.
Opis bibliograficzny
The impact of various technological parameters and a place of origin of Nigella sativa. L seeds on the thymoquinone content in black cumin oil. [AUT. KORESP.] BENITA HRYĆ, [AUT.] MICHAŁ MUSIAŁ, ELWIRA SIENIAWSKA. W: International Congress on Natural Products Research. Kraków, July 13th-17th, 2024 [online]. Abstr s. 902, bibliogr, [przeglądany 19 lipca 2024]. Dostępny w: https://icnpr2024.org/AbstractBook.
Szczegóły publikacji
Źródło:
International Congress on Natural Products Research. Kraków, July 13th-17th, 2024 [online]. Abstr, s. 902, bibliogr.
Rok: 2024
Język: angielski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Open Access
Tryb dostępu: inne Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Linki zewnętrzne
Strona WWW
https://icnpr2024.org/AbstractBook
Identyfikatory
BPP ID: (29, 99120) wydawnictwo zwarte #99120
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 19 lipca 2024 14:31 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 20 sierpnia 2024 07:53 |