Wpływ diety na biodostępność składników aktywnych z Zingiber officinale Rosc. przy zastosowaniu modelu trawienia in vitro.
Opis bibliograficzny
Wpływ diety na biodostępność składników aktywnych z Zingiber officinale Rosc. przy zastosowaniu modelu trawienia in vitro. [AUT.] JUSTYNA ZAGÓRSKA. W: XVI Interdyscyplinarna Konferencja Naukowa TYGIEL 2024 „Interdyscyplinarność kluczem do rozwoju”. [B. m.], 21-24 marca 2024. Red. Paulina Pomajda, Kamil Maciąg. Abstr s. 54. Lublin 2024, Fundacja na rzecz promocji nauki i rozwoju TYGIEL, 978-83-67670-53-1.
Szczegóły publikacji
Źródło:
XVI Interdyscyplinarna Konferencja Naukowa TYGIEL 2024 „Interdyscyplinarność kluczem do rozwoju”. [B. m.], 21-24 marca 2024. Red. Paulina Pomajda, Kamil Maciąg. Abstr, s. 54.
Wydawca:
Fundacja na rzecz promocji nauki i rozwoju TYGIEL
Rok: 2024
Język: polski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji krajowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Open Access
Tryb dostępu: witryna wydawcy Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Linki zewnętrzne
Strona WWW
https://bc.wydawnictwo-tygiel.pl/publik…
Identyfikatory
ISBN: 978-83-67670-53-1.
BPP ID: (29, 98462) wydawnictwo zwarte #98462
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 25 marca 2024 19:26 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 25 marca 2024 19:26 |