Supplementation of model bread dough with phenolic acids.
Opis bibliograficzny
Supplementation of model bread dough with phenolic acids. [AUT.] P[IOTR] SOSNOWSKI, A[NNA] KOZUB, E[MILIA] FORNAL, K. KŁOSOK, R. WELC, A. NAWROCKA. W: HPLC 2023. 51st International Symposium on High Performance Liquid Phase Separations and Related Techniques. Duesseldorf, June 18-22, 2023 [online]. Abstr [b. pag.], [przeglądany 2 sierpnia 2023] Dostępny w: https://veranstaltungen.gdch.de/tms/frontend/index.cfm?l=10711&sp_id=2&selSiteID=vplanner.
Szczegóły publikacji
Źródło:
HPLC 2023. 51st International Symposium on High Performance Liquid Phase Separations and Related Techniques. Duesseldorf, June 18-22, 2023 [online]. Abstr, [b. pag.]
Rok: 2023
Język: angielski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Linki zewnętrzne
Strona WWW
https://veranstaltungen.gdch.de/tms/fro…
Identyfikatory
BPP ID: (29, 97153) wydawnictwo zwarte #97153
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 2 sierpnia 2023 14:04 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 2 sierpnia 2023 14:04 |