Spectroscopic and microscopic evaluation of gelation temperature effect on the curdlan matrix: molecular structure and properties.
Opis bibliograficzny
Spectroscopic and microscopic evaluation of gelation temperature effect on the curdlan matrix: molecular structure and properties. [AUT.] GRZEGORZ KALISZ, BARBARA GIEROBA, PAULINA KAZIMIERCZAK, IZABELA STEFANOWICZ-PIETA, ROBERT NOWAKOWSKI, MARCIN PISAREK, AGATA PRZEKORA, ANNA SROKA-BARTNICKA. W: 11th International Conference on Advanced Vibrational Spectroscopy. [B. m.], 23rd-26th August, 2021 [online]. Abstr s. 223, bibliogr, [przeglądany 1 października 2021]. Dostępny w: https://icavs.org/gb/program/webinars-of-companies.html.
Szczegóły publikacji
Źródło:
11th International Conference on Advanced Vibrational Spectroscopy. [B. m.], 23rd-26th August, 2021 [online]. Abstr, s. 223, bibliogr.
Rok: 2021
Język: angielski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Open Access
Tryb dostępu: inne Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Linki zewnętrzne
Strona WWW
https://icavs.org/gb/program/webinars-o…
Identyfikatory
BPP ID: (29, 94047) wydawnictwo zwarte #94047
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 1 października 2021 08:27 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 1 października 2021 08:27 |