Pozytywny i negatywny wpływ witaminy D na organizm człowieka. (Positive and negative influence of vitamin D on the human body.)
Opis bibliograficzny
Pozytywny i negatywny wpływ witaminy D na organizm człowieka. (Positive and negative influence of vitamin D on the human body.). [AUT.] RAFAŁ OLESZCZUK, AGNIESZKA GRZEBALSKA, MICHAŁ SMYKA, JAKUB MENDOCHA. W: Wybrane zagadnienia z zakresu bromatologii [online]. Pod red. Marka Babicza i Kingi Kropiwiec-Domańskiej Lublin 2021, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, s. 87-96, bibliogr. poz. 29, Środowisko - Roślina - Zwierzę - Produkt[przeglądany 23 września 2021]. Dostępny w: https://up.lublin.pl/wp-content/uploads/2021/09/Wybrane-zagadnienia-z-zakresu-bromatologii.pdf.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Zobacz wydawnictwo nadrzędne Wybrane zagadnienia z zakresu bromatologii [online]. Pod red. Marka Babicza i Kingi Kropiwiec-Domańskiej, s. 87-96, bibliogr. poz. 29.
Wydawca:
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Rok: 2021
Język: polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: Praca Przeglądowa
Open Access
Tryb dostępu: otwarte repositorium Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Użycie niekomercyjne - Bez utworów zależnych (CC-BY-NC-ND) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Identyfikatory
e-ISBN: 978-83-7259-341-2
BPP ID: (29, 93977) wydawnictwo zwarte #93977
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 23 września 2021 13:47 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 23 września 2021 14:13 |