Wybrane zagadnienia z zakresu produkcji surowców, żywności i kosmetyków [online].
Opis bibliograficzny
Wybrane zagadnienia z zakresu produkcji surowców, żywności i kosmetyków [online]. [RED.] MAREK BABICZ, KINGA KROPIWIEC-DOMAŃSKA. Lublin 2021, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, ss. 206, Środowisko - Roślina - Zwierzę - Produkt [przeglądany 20 września 2021]. Dostępny w: https://up.lublin.pl/nauka/wydawnictwo/e-ksiazka/. DOI: 10.24326/mon.2021.9
Szczegóły publikacji
Źródło:
ss. 206.
Wydawca:
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Rok: 2021
Język: polski
Charakter formalny: Książka w języku polskim
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Open Access
Tryb dostępu: witryna wydawcy Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Użycie niekomercyjne - Bez utworów zależnych (CC-BY-NC-ND) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Linki zewnętrzne
PBN
6141c2a42467f0746143e3c9
DOI
10.24326/mon.2021.9
Strona WWW
https://up.lublin.pl/nauka/wydawnictwo/…
Identyfikatory
e-ISBN: 978-83-7259-342-9
BPP ID: (29, 93885) wydawnictwo zwarte #93885
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekordy powiązane (1): | |
|---|---|
| Rekord utworzony: | 20 września 2021 13:42 |
| Ostatnia aktualizacja: | 23 września 2021 12:38 |