Cancer : oxidative stress and dietary antioxidants. Wyd. 2.
Opis bibliograficzny
Cancer : oxidative stress and dietary antioxidants. Wyd. 2. [RED.] VICTOR R. PREEDY, VINOOD B. PATEL. London 2021, Academic Press, ss. 596. DOI: 10.1016/C2018-0-04059-1
Szczegóły publikacji
Źródło:
ss. 596.
Wydawca:
Academic Press
Rok: 2021
Język: angielski
Charakter formalny: Książka w języku obcym
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Linki zewnętrzne
PBN
6135396a2467f060b01891a7
DOI
10.1016/C2018-0-04059-1
Strona WWW
https://www.sciencedirect.com/book/9780…
Identyfikatory
e-ISBN: 978-0-12-819547-5.
BPP ID: (29, 93610) wydawnictwo zwarte #93610
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekordy powiązane (1): | |
|---|---|
| Rekord utworzony: | 5 sierpnia 2021 08:34 |
| Ostatnia aktualizacja: | 5 września 2021 23:40 |