Identyfikacja białek i peptydów specyficznych gatunkowo w makuchach i olejach tłoczonych na zimno.
Opis bibliograficzny
Identyfikacja białek i peptydów specyficznych gatunkowo w makuchach i olejach tłoczonych na zimno. [AUT.] KLAUDIA KOTECKA-MAJCHRZAK, AGATA SUMARA, EMILIA FORNAL, MAGDALENA MONTOWSKA. W: XXV Jubileuszowa Sesja Naukowa Sekcji Młodej Kadry Naukowej PTTŻ „Przyszłość w żywności - żywność w przyszłości.” Wrocław, 20-21 maja 2021 [online]. Streszcz s. 37, [przeglądany 29 czerwca 2021]. Dostępny w: https://smkn2020.wordpress.com/streszczenia/.
Szczegóły publikacji
Źródło:
XXV Jubileuszowa Sesja Naukowa Sekcji Młodej Kadry Naukowej PTTŻ „Przyszłość w żywności - żywność w przyszłości.” Wrocław, 20-21 maja 2021 [online]. Streszcz, s. 37.
Rok: 2021
Język: polski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji krajowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Open Access
Tryb dostępu: inne Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Linki zewnętrzne
Strona WWW
https://smkn2020.wordpress.com/streszcz…
Identyfikatory
BPP ID: (29, 93479) wydawnictwo zwarte #93479
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 29 czerwca 2021 19:07 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 14 czerwca 2024 07:46 |