Właściwości antyoksydacyjne wybranych surowców roślinnych w zależności od temperatury przechowywania oraz zastosowania obróbki wysokotemperaturowej. (Antioxidant properies of selected plant materials depending on storage temperature and the use of high temperature termination treatment.)
Opis bibliograficzny
Właściwości antyoksydacyjne wybranych surowców roślinnych w zależności od temperatury przechowywania oraz zastosowania obróbki wysokotemperaturowej. (Antioxidant properies of selected plant materials depending on storage temperature and the use of high temperature termination treatment.). [AUT.] EWA HABZA-KOWALSKA, LAURA DZIKI. W: Żywność i żywienie [online]. Red. nauk. Jędrzej Nyćkowiak, Jacek Leśny Poznań 2020, Młodzi Naukowcy, s. 54-60, bibliogr. sum, [przeglądany 28 września 2020]. Dostępny w: http://www.mlodzinaukowcy.com/Wrzesien-2020,2481.html. Badania i Rozwój Młodych Naukowców w Polsce, 978-83-66743-11-3.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Zobacz wydawnictwo nadrzędne Żywność i żywienie [online]. Red. nauk. Jędrzej Nyćkowiak, Jacek Leśny, s. 54-60, bibliogr. sum.
Wydawca:
Młodzi Naukowcy
Rok: 2020
Język: polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: Praca Oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: witryna wydawcy Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.mlodzinaukowcy.com/Wrzesien-…
Identyfikatory
ISBN: 978-83-66743-11-3.
e-ISBN: 978-83-66743-10-6.
BPP ID: (29, 92333) wydawnictwo zwarte #92333
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 28 września 2020 15:04 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 28 czerwca 2024 16:59 |