Antioxidat potential and content of selected phenolic acids in functional foods with the addition of goji berries.
Opis bibliograficzny
Antioxidat potential and content of selected phenolic acids in functional foods with the addition of goji berries. [AUT.] KAMILA KASPRZAK-DROZD*, ANNA KRAJEWSKA, ANNA ONISZCZUK. W: National Scientific Conference „1st Summer Scientific On-line School”. Łódź, August 08, 2020 [online]. Abstr s. 84, [przeglądany 14 września 2020]. Dostępny w: http://promovendi.pl/wp-content/uploads/2020/08/The-Book-of-Abstracts-National-Scientific-Conference-1st-Summer-Scientific-On-line-School-ISBN-978-83-957816-2-9.pdf, 978-83-957816-2-9.
Szczegóły publikacji
Źródło:
National Scientific Conference „1st Summer Scientific On-line School”. Łódź, August 08, 2020 [online]. Abstr, s. 84.
Rok: 2020
Język: angielski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Identyfikatory
ISBN: 978-83-957816-2-9
BPP ID: (29, 92138) wydawnictwo zwarte #92138
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 14 września 2020 17:33 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 14 września 2020 17:33 |