TLC - DPPH jako metoda oznaczania właściwości antyoksydacyjnych ekstraktów żywności prozdrowotnej z dodatkami polifenolowych surowców roślinnych.
Opis bibliograficzny
TLC - DPPH jako metoda oznaczania właściwości antyoksydacyjnych ekstraktów żywności prozdrowotnej z dodatkami polifenolowych surowców roślinnych. [AUT. KORESP.] KAMILA KASPRZAK-DROZD, [AUT.] ANNA ONISZCZUK, KAROLINA WOJTUNIK-KULESZA, MONIKA WAKSMUNDZKA-HAJNOS. W: Badania i Rozwój Młodych Naukowców w Polsce 2020 : materiały konferencyjne - wiosna : część III. Poznań, 03.04.2020. Red. Jędrzej Nyćkowiak, Jacek Leśny. [Streszcz.] s. 44. Poznań 2020, Młodzi Naukowcy, 978-83-66392-65-6.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Badania i Rozwój Młodych Naukowców w Polsce 2020 : materiały konferencyjne - wiosna : część III. Poznań, 03.04.2020. Red. Jędrzej Nyćkowiak, Jacek Leśny. [Streszcz.], s. 44.
Wydawca:
Młodzi Naukowcy
Rok: 2020
Język: polski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji krajowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Identyfikatory
ISBN: 978-83-66392-65-6.
e-ISBN: 978-83-66392-66-3.
BPP ID: (29, 92136) wydawnictwo zwarte #92136
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 14 września 2020 17:16 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 16 grudnia 2024 08:17 |